folder3

Egy template-et hoztam ma ködös, hideg novemberi hangulathoz, amelyet egy korábbi oldalamból készítettem.

Töltsd le itt!

Freebie download here!

Ez az a kép:

wnovember

Tippek, információ

Mérete: 18 MB

A psd formátumú sablon 10 különálló réteget tartalmaz. Valamennyi réteg szerkeszthető. A háttérpapír egyszerű szürke, azt a papírt, amelyet használtam hozzá ebben a készletben találod (szürkeárnyalatosra színeztem a képhez). Az átszínezés nagyon egyszerű művelet, 1-2 kattintással a hátteret a fotóhoz tudod igazítani.

őszi digitális scrapbook készlet

A levelek mintázatát meghagytam, ezek az elemek az idei őszi készletemből származnak, amely regisztráció után elérhető

folder

Betűtípusok:

A template-ek olyan több rétegből álló fájlok, amelyek előre elkészített elrendezést tartalmaznak. Az egyes rétegek vágómaszkként szolgálnak, azaz ezekkel tudjuk formára vágni a fotókat, háttérpapírokat, egyes díszítő elemeket. A rétegek elmozdíthatók, átméretezhetők, törölhetők tetszés szerint. Segítségével egyedi  oldalakat hozhatunk létre, de mivel az elrendezésen már nem kell gondolkodnunk és számításokat sem kell végeznünk pld egy precíz, sok képből álló oldal esetén – nagymértékben leegyszerűsíti a dolgunkat.

A kezdő tanfolyamok közül a Színezd ki a napjaid valamint a Színek és szavak tanfolyamon foglalkozunk bővebben az efféle sablonok felhasználásával, így Te is megtudhatod hogyan készíts hasonló képeket.

A tanfolyamokra idén már csak november 6-ig tudsz jelentkezni! Ne szalaszd el az alkalmat!

Kattints ide!