digitális scrapbook freebie

Holnap lapozhatunk egyet a naptárban és elengedjük az előző évszakot megkezdjük a következőt. Mint már évek óta szokás nálam, a facebook freebie-t is lecserélem, a tavaszt felváltja a nyár és a napsütés. Habár ezekkel a kijelentésekkel most már óvatosabb vagyok, mert legutóbb, mikor a télit tavaszira váltottam, sosem látott márciusi havazás következett be. Remélem ezúttal nem lesz hasonló tréfás fordulat.

A készlet a Sunshine, azaz Napsütés nevet kapta, több érdekes mintázatú papír van benne, az elemek közt pedig sok firka, maszat és folt, kicsit más stílus, mint az eddig szokásos tiszta és rendezett minimál.

Ha készítesz belőle oldalt, oszd meg a linkét itt egy hozzászólásban, vagy hagyj egy megjegyzést a facebook oldalamon bárhol. Kíváncsi vagyok milyen képek születnek belőle.

A készlet letölthető a facebookról!

Ha még nem tetted meg régebben, lájkold az oldalt, azaz kattints a tetszik gombra (Itt az oldalsávban is megteheted!)

Válaszd ki fent az exclusive gombot (kék alapon fehér csillag) vagy gyere ide!

A készletet a képre való kattintással tudod letölteni!

Éld át az élményeket és örökítsd meg mesélős scrapbook oldalakon. Évek múltán, ha előveszed, újra fel tudod majd idézni a szép és fontos emlékeket, s visszatekintve az életedet sokkal színesebbnek, gazdagabbnak fogod érezni, mint most gondolod. Ebben egészen biztos vagyok így 7 évnyi scrapbookos tapasztalat után.

Ha még nem tudsz ilyet, de szeretnéd megismerni a digitális scrapbook titkait, örömmel segítek Neked egy online tanfolyam keretében. Kattints ide!