iskolai naptár letölthető

A4-es méretű ingyenesen letölthető, nyomtatható naptár 2014 szeptembertől 2015 szeptemberig: 12 oldal a hónapoknak + 1 előlap egyetlen nyomtatható PDF fájlban.

Azokat a napokat, amikor nem kell iskolába menni halványzölddel jelöltem: ünnepek, hétvégék, szünetek. Ez eltérő lehet iskolánként, és persze a szabad napokra tervezett programokat is be lehet írni, ezért választottam hozzá egy ilyen világos színt.

Letölthető a képre vagy az alábbi hivatkozásra való kattintással.

Letöltéshez kattints ide!

Két ötlet a használathoz. Az első mindenkinek, a második pedig rutinos scrappereknek szól:

  1. A naptárat ki lehet nyomtatni, majd utólag (tollal, ceruzával) beírni a programokat. Fűzd le mappába, vagy tedd ki a faliújságra. Nem csak az iskolások programjait lehet beírni, hanem családi tervezőként is működhet, elég sok hely van az egyes rublikákban.
  2. A dekorációmentes, minimál stílusú naptár lehet egy kiindulási alap, amely scrapbookos módon, a saját stílusodban továbbfejleszthető, ugyanis a PDF fájlok Photoshop-pal és GIMP-pel is megnyithatók. Maradhat fehér a háttér vagy tedd alá az évszak hangulatához illő kedvenc háttérpapírodat. A programokat, ha tudod előre, képszerkesztő programmal is beírhatod, további grafikákkal gazdagíthatod, a színek megváltoztatása sem bonyolult. A PDF ezzel a módszerrel (azaz képszerkesztővel) oldalanként szerkeszthető, így külön fájlba fog kerülni minden egyes hónap.