Ez a készletet – amelynek kipróbálására lehetőséget adtam a héten – egy régi-régi nyaralás emléke hívta életre. Szinte napra pontosan 13 évvel ezelőtt landolt a repülőgépünk  Korfun a hajnali órákban.  A nászutunk volt.  A repülőn az ablak mellett ültem, akkor repültem először (sajnos eddig utoljára is), de a buszon már elaludtam. És amikor kinyitottam a szemem, olyan helyet láttam, amit addig csak álmomban.  S bár a scrapbookról még sejtelmem sem volt akkor, gondosan feljegyeztem mindent és többszáz képet készítettünk az olcsó kis hagyományos fényképezőgépünkkel. Két ilyen fotót használtam is a készletben, festménnyé alakítva, háttérbe mosva.

A készlet kapható:

Scrapinsider
Scrap it Sassy

Papírok:

Kiegészítők:

Nagyon sok szép oldalt kaptam,  nem is válogattam, inkább készítettem egy diavetítést belőle. Ha a kép fölé viszed az egeredet, akkor alul megjelenik egy inkonsor, a jobb szélső négyzetre kattintva teljes nagyságban gyönyörködhetsz a sok szép és üdítő oldalban, nyaralás élményben. Köszönöm szépen mindenkinek!

[slideshow id=13]

Végül pedig egy ingyenes template, amiben a készlet egyik elemét  is megtalálod.

Töltsd le itt!

Free template download here!

* a link kb. két hétig él.

Ui: tegnap éjjel töltöttem fel a galériába a képeket és csak most volt alkalmam gép elé ülni, több is hiányzott a diavetítésből, amit pótoltam. Igyekeztem senkit sem kihagyni, de ha ennek ellenére nem látod az oldaladat, nyugodtan szólj, akár itt a hsz-ek közül, akár privát levélben.