Az októberi Color Play keretében ma indul a legújabb készletem akciója. Ezek a színek is nagyon-nagyon tetszenek, megint nem tudtam megállni, hogy ne vegyek benne részt. Sőt épp ma fejeztem be egy másik őszi készletet szintén remek színpalettával,  hogy milyennel az még maradjon titok,  sőt ezzel kapcsolatban van egy másik titok is.

Úgy döntöttem, hogy a múlt héten meghirdetett freebie-s kihívás játékomat is meghosszabbítom néhány nappal. Hétfőn szeretnék eredményt hirdetni. A nyertes választhat majd két őszi készletem közül, sőt beavatom az előbb említett két titokba is. A többi résztvevő számára tartogatok egy kisebb meglepetést is. Szóval ha szereted a titkokat és meglepetéseket és van egy kis időd akkor még csatlakozhatsz. Kattints ide!  🙂

De akkor következzék az októberi szimfónia, az új  készlet, amely remélem hogy sok szép őszi hangulat- és történetmesélős oldallal fogja gyarapítani a scrapbookos galériákat.

Egy hétig féláron, mindössze 1 dollárért kapható az Elemental Scraps-nál.

A papírok:

A kiegészítők

És fantasztikus oldalak:

Ányitól:

Szabitól:

Beszteritől:

Altalenától:

Krisztől:

És természetesen újra Color Play kihívás. Alkoss egy képet a készlet színeivel és a következő havi teljes color play giga készlet a Tiéd lehet! Nem kötelező ES termékeket felhasználni hozzá. Határidő: Október 10.

Részletek a fórumban.  Kattints ide, vagy az alábbi képre!