Hamarosan indul – immár harmadik alkalommal – a kezdő online digitális scrapbook tanfolyam. Már lehet jelentkezni!

Mit tartalmaz a tanfolyam?

Egy zárt weboldalhoz való hozzáférést:

  • Az online tanfolyamot 1 évig érheted el úgy, hogy negyedévenként újra indul az időzítés, tehát ha valaki újrakezdené, mert az előzőben lemaradt, vagy ismételni szeretne, azt is megteheti
  • Heti 3 új lecke fog megjelenni az oldalon. Az előző tanfolyamok tapasztalatai alapján ez az ütem felel meg a legtöbb hallgatónak.
  • A tanfolyam indulási időpontjáról e-mail értesítést küldök, de az egyes anyagok megjelenéséről nem. Ezért érdemes minden hétfőn, szerdán, és pénteken meglátogatni a honlapot friss bejegyzésekért.
  • Ha bármi kérdésed van egy témában az adott leckéket tartalmazó bejegyzéseknél felteheted. A kérdésekből és válaszokból további hasznos dolgokat tanulhatsz.
  • A honlapon minden feltöltött lecke visszanézhető
  • Minden lecke végén hozzászólásban felteheted a tanultakra vonatkozó kérdéseidet, de akár e-mailben is segítek, ha szeretnéd, vagy másra is kíváncsi vagy.

Teljes digitális scrapbook készleteket:

Albumoldal- és képeslap kereteket.
Ezek általam előre összeállított képek, csak a fotót kell beilleszteni:

Sablonokat, azaz előre elkészített oldalterveket. Az elemeket (fotókat és háttereket) tetszőlegesen kiválaszthatod hozzájuk. Még fotókönyvet is tervezhetsz velük:

DVD-t, mely tartalmazza a leckéket, úgymint a nyomtatható leírásokat és nézhető- hallgatható képernyővideókat, valamint az összes kiegészítő anyagot (scrapbook készletek, képeslap keretek, sablonok). Ezt bármikor előveheted, akár évek múlva is.

Ha még az idén beiratkozol, akkor az előbbieken kívül egy teljesen friss, 2013-mas névnapos naptár sablont kapsz ajándékba. A sablonból egyedi falinaptárakat készíthetsz saját magadnak vagy szeretteidnek ajándékba. A tanfolyam elvégzése után gyerekjáték lesz a használata.

További részletekért kattints ide, töltsd le a programokat és jelentkezz!  Várlak szeretettel! 🙂