2014. március 15-ig, azaz e hét végéig jelentkezhetsz a Kezdő és Haladó Online digitális scrapbook tanfolyamokra!

 

A kezdő tanfolyamon elsajátíthatod a a digitális scrapbook, a képszerkesztés elméleti és gyakorlati alapjait, képes leszel fotókat javítani, módosítani, albumoldalakat, montázsokat, képeslapokat önállóan elkészíteni egy ingyenes képszerkesztő program használatával.

 

wbanner

 

A haladó tanfolyamon magasabb szinten elsajátíthatod a digitális scrapbook és a GIMP képszerkesztő program fortélyait. A fotókhoz különleges effektek segítségével érzelmi többletet adhatsz,  új képszerkesztési technikákat sajátíthatsz el, mint retusálás, szelektív korrekció, textúrázás, maszkolás, keretezés. Képes leszel különféle stílusú scrapbook oldalakat készíteni, hogy megtaláld a fotóhoz és saját ízlésedhez illő dizájn-t, és még azt is megtudhatod, hogyan készülnek a scrapbook készletekben található papírok, díszítő elemek, formázott feliratok.

 

 

 

banner

 

Mire van szükség a tanfolyamon való részvételhez?

 • Mozilla Firefox böngésző. Jelenleg a legnépszerűbb és legbiztonságosabb program az internet használatához. Természetesen működik más böngészőkkel is, tehát ha ragaszkodsz egy másikhoz, nem muszáj váltanod.
 • Gimp. Ingyenes képszerkesztő, ezzel fogjuk scrapbook oldalainkat elkészíteni, fotóinkat módosítani, korrigálni. Használata sokban hasonlít a Photoshop-hoz, ezért ha később át szeretnél térni más képszerkesztő programokra, a Gimp alapok elsajátítása után, az újakat akár egyedül is, könnyebben meg tudod tanulni. A GIMP legújabb verziója akkor jelent meg, amikor a kezdő tananyag írásának közepén tartottam. Ezért, ha még egyáltalán nem ismered a programot, a következő helyről töltsd le a régebbi verziót: GIMP v2.6.12 (origo).
  A haladó tanfolyamon egy újabb GIMP verziót használunk. Ezt itt tudod letölteni.
  Ha már van minimális gyakorlatod a GIMP kezelésében (például elvégezted nálam az ingyenes képeslap szerkesztős email tanfolyamot vagy a hibrid albumosat), de ennek ellenére a kezdőre (is) jelentkezel, akkor az újabb verzióval is elkezdheted.
 • A tanfolyam flash videókat tartalmaz. Ezeket a böngészőben tudod lejátszani.
 • Az ingyenes Adobe Reader a dvd-n levő pdf dokumentumok olvasásához
 • A képszerkesztő programhoz megfelelő operációs rendszer Windows (XP, Vista vagy Windows 7, de fut Linux illetve Macintosh alatt is. Legyen legalább 1-2 RAM-os memória és elegendő (3-4 Gigabyte) szabad hely a winchesteren a kifogástalan működéshez.
 • Semmilyen programot, anyagot nem kell hozzá megvásárolnod, nem lesz további költséged!

 

Mennyi idő alatt sajátítható el az anyag?

Ez attól függ, mennyit tudsz rászánni, mennyire gyorsan tanulsz ilyen típusú dolgokat. Ha napi 1-1 órát szakítasz rá, úgy a két tanfolyam általában  4 hónap alatt végezhető el. A haladó tanfolyam esetében a leckék nem épülnek szorosan egymásra, így azokból válogathatsz is. Elképzelhető, hogy némelyikre kevésbé lesz szükséged és nem probléma, ha kihagyod.

 Mit tartalmaz az online tanfolyam?

 • Mindkét rész egy online felületen zajlik, amelyhez hozzáférést biztosítok számodra.
 • A tanfolyamhoz tartozó DVD tartalmazza az összes leckét nyomtatható dokumentumok  és képernyővideók formájában, valamint a scrapbook készleteket és egyéb kellékeket.
 • Email értesítések heti 2-3 alkalommal (három naponként) az aktuális leckéről (ezt az opciót Te választhatod és akkor indul mikor szeretnéd)
 • Ezen kívül tagja lehetsz még egy zárt facebook csoportnak, ahol további hasznos és szép dolgokat fogsz találni a scrapbookkal, képszerkesztéssel kapcsolatosan, felteheted kérdéseidet, és ha van kedved, megmutathatod mit készítettél.

Jelentkezés és információk

Ha csak az egyiket szeretnéd, vagy kíváncsi vagy további részletekre (készletek, tematika) kattints az alábbi linkekre:

 Mennyibe kerül?

27940,- Ft

helyett most csak

 19900,- Ft

 

Jelentkezési határidő: 2014. március 15.