sneakpeek_fall

Már elkészültem a szokásos – évszakhoz kötődő – facebook-freebie készletemmel, amikor kijött a facebook legújabb rendelkezése, miszerint többet nem lehet oldal lájkolásához kötni valamilyen azon lévő tartalom megtekintését vagy a nyereményjátékokban való részvételt.

Korábban voltak ezekre a célokra külön -szabályoknak megfelelő – alkalmazások és nagyon sokan, például digitális scrapbook dizájnerek is, ilyet használtak. Két célja volt ezeknek az alkalmazásoknak:

  • A régi, hűséges rajongók számára ajándék bizalmukért cserébe
  • Új rajongók hívása

Az ezt megszüntető rendelkezés idén november 5 után lép életbe. Bizonyos szempontból örülök is neki, mert így – remélhetőleg – megszűnnek az erőszakosan (olykor tudtunkon kívül) lájkoltató oldalak is. Sőt olvastam, hogy ezzel a lépéssel párhuzamosan egy olyan is tervben van, hogy kiszűrik a szenzációhajhász címeket és azok nem fognak megjelenni a hírfolyamban. Például, biztosan láttál ilyeneket, így kezdődnek hogy: „Ezt nem fogod elhinni..” vagy „Ilyet még nem láttál” stb. Ha kattintasz, akkor csak lájkért cserébe engedi megnézni, sőt meg is osztja az üzenőfaladon ezeknek a lájkvadász oldalaknak a posztjait.

E kis kitérő után visszatérve a készlet sorsához, úgy döntöttem, hogy mostantól Hírlevél olvasóimait fogom megajándékozni ezekkel a szezonális készletekkel. Ha Te is szeretnél akár már most is feliratkozhatsz.

A hírlevélre jobbra fent az oldalsávban vagy e bejegyzés végén is fel tudsz iratkozni. A kategóriák egy kis magyarázatra szorulnak, ezért olvasd tovább:

  • Azt javaslom, abban az esetben, ha teljes készleteket szeretnél ajándékba kapni, hogy az exclusive kategóriát mindenképp jelöld meg, mert ide fogok a jövőben is időnként meglepetéseket küldeni, amelyek másutt nem elérhetők.
  • Ezen kívül pedig – érdeklődésednek megfelelően – kérhetsz napi vagy heti értesítést a megjelenő blogbejegyzésekről és akkor semmiről sem maradsz le,
  • vagy pedig – ha kezdő digitális scrapbookos vagy, illetve szeretnél ezzel a csodás hobbival megismerkedni, és részt vennél egy ingyenes, 7 leckéből álló online tanfolyamon, valamint, érdekelnek további hírek scrapbook leckékkel, induló tanfolyamokkal kapcsolatban, akkor jelöld be a scrapbook leckék kategóriát is.

A készletet pénteken mutatom meg itt a blogon, de ha most feliratkozol, akkor még korábban, elsők közt láthatod, sőt ki is próbálhatod! Addig is színes hetet kívánok Neked! 🙂

[wysija_form id=”1″]