Elrepült ez a nyár is! Jövő héten már szeptember és ez nem csak az évszakváltást jelent, hanem sokak életének megváltozását. Minden családét, ahol iskolás gyerekek vannak.

Az évszakok váltásához fűződő készlet tervezés nálam a facebookon évek óta őrzött hagyomány, amely most véget ér, legalábbis abban a formában, mint eddig volt. Hogy miért, majd egy másik bejegyzésben fogok írni, amelyben megmutatom az erre a sorsra szánt, ám végül mégis másképp alakuló őszi készletet is.

Ma viszont szeretném megosztani -mindenkinek, aki szeretné – azt a készletet, amely tavaly ilyenkor volt letölthető, s melynek témája az iskola.

iskolakezdés

Töltsd le itt!

Freebie download here!

Elérhető egy hónapig 2014. szeptemberében.

A bagoly ugyanaz, bár színeiben kicsit eltér, a következő, szerkeszthető füzetcímkén. Ez egy régebbi bejegyzésben elérhető egy hozzá illő és szintén aktuális fontajánlóval együtt. Kattints ide!

nyomtatható füzetcimke

Ha ennél egyszerűbbre van szükséged, akkor pedig válaszd az alábbit! Átlátszó hátterű pdf fájl-t tartalmaz a csomag, így a kereteket tetszés szerint át lehet színezni, a név és osztály beírható képszerkesztő programmal. Vagy pedig egyszerűen nyomtasd ki és írd bele kézzel.

Letöltéshez ide kattints!

folder

Szeretnéd Te is megtanulni a digitális scrapbook oldalak, albumok készítését?

Csatlakozz levelezőlistámhoz, hogy ne maradj le blogbejegyzéseimről, regisztrálj a tagsági oldalra, ahol részt vehetsz egy ingyenes digitális scrapbook alapozó tanfolyamon.

Kattints ide!