2016oktober02

Ez itt a szerdai színinspiráció. Egy őszi vintage palettát készítettem mára lágy, meleg színekkel.

A fotó, amit a pixabay.com weboldalon találtam már régebben, nem elsősorban a színei miatt tetszett meg, hanem azért mert az jutott eszembe róla, hogy miért is olyan jó, ha a digitális scrapbook a szenvedélyed.

Azért mert saját emlékeidet családi fotóiddal, személyesen átélt történetekkel dokumentálhatod és ezáltal csodálatos örökséget hagyhatsz magad után.

Ha száz évvel ezelőtt éltél volna, csak akkor lehetnének ilyen könyveid hogyha kiemelkedően gazdag vagy, emellett pedig író és fotográfus. Ma már annyi lehetőségünk van: mobiltelefon, digitális fényképezőgép, szövegszerkesztő, blog, képszerkesztő programok. Minden eszköz rendelkezésre áll és már csak az elhatározás és saját lelki gazdagságod kell, hogy elindulj ezen az úton!

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy 10 évvel ezelőtt rátaláltam…de lehet, hogy valójában a scrapbook talált rám, nem tudom 🙂

Csak azt tudom, hogy szeretném, ha minél többen megismernék ezt a jó érzést (és ez csak egy a sok közül, mert tudnám még sorolni), ezért is vezetem még mindig ezt a blogot, ezért indítom hamarosan újra a kezdő tanfolyamokat, de ezért nyitottam  a zárt csoportot is a facebookon, amihez ezután is bátran lehet csatlakozni.

És karácsony előtt arra is gondoltam, hogy segítsek akkor is, ha Te inkább másban találsz örömet, vagy most nincs időd, hogy elmerülj a digitális scrapbook rejtelmeibe, de mégis szeretnél valakit meglepni egy igazán személyes ajándékkal.

Részletek hamarosan! 😉