Hosszú szünet után végre új készlettel jelentkezem!
Többféleképpen keletkeznek nálam ezek a kellékek. Olykor egy témából indulok ki. Ehhez keresek inspirációt. (Hogy mi inspirálhat, erről majd egy másik bejegyzésben írok.)  Van hogy egy színpalettát keresek először. Két kedvenc színes oldalam a Colourlovers és a Kuler. És van, hogy saját fotóimat foglalom  oldalba és ehhez készítem a körítést, amit kibővítve készletté alakítok. Most ez utóbbi történt.

Április egyik napján a Vasúttörténeti parkban kirándultunk. Hűvös, borús idő volt aznap, kicsit titokzatos – kicsit borongós hangulatú képek születtek – a helyhez illőek.  Amikor ilyen régi tárgyak közt járok, vagy régi épületben, különös érzések töltenek el. El szoktam gondolkodni rajta, hogy vajon kik utazhattak ezeken a régi vonatokon, hová mentek, hogyan éreztek, miket élhettek át… Egészen különleges kisugárzása, rezgése, szelleme (ahogy tetszik) van a régi dolgoknak.

Gyerekkoromban nagyon ritkán utaztunk vonattal. Esetleg osztálykirándulások alkalmával. Mindig nyomasztott. Tartottam tőle, hogy most azzal kell járnom iskolába, de végül nagyon kellemesen csalódtam. Bence pedig – mint a hároméves fiúk általában – vonat rajongó.  A vasútpark  óriási élmény volt számára, talán mondanom sem kell.

Íme egy kis összeállítás róla. Ha figyelsz a Facebook-on is, már lehet hogy láttad:

És a készlet:

Kapható a következő helyeken:

Scrapinsider
Scrap it Sassy

És a szépséges oldalak, amiket múlt héten ígértem:

Altalena:

Ányi:

Beszteri:

Sabee:

Lingovise:

Saját oldalamból pedig egy ingyenesen letölthető gyorslap is készült:

Letölthető itt!
Download!