Scrapbook technikával készült ajándékok idén sem maradhattak el!

Digitálisan szerkesztett A4-es falikép. Egész máshogy indult, sokkal több fotóval és kevesebb művészettel, de Anna Aspnes készletei mindig más irányba visznek el. (És nekem is sokkal jobban tetszik így) Beszteri idézetei pedig csodásan illenek mindehhez. Sógoromnak készült.

wajandekA4

Egy minimalista minialbum szüleimnek az otthonról. Yabo album alapot és Bíró Ági (Scrapfellow) chipboard betűket használtam csak hozzá, a házikó fából van, a helyi papír-írószerboltban vettem. Az albumot újságpapírral ragasztgattam tele, majd lefestettem fehérre és különféle színű pasztelkrétákkal maszatoltam. Digitális scrapbooknál nagy előny az, hogy a fotókhoz lehet igazítani a készletek színét, ami eléggé hiányzik a kézi scrapbookozásnál nekem. Hogy mennyire szakszerű azt nem tudom, de az akrilfesték és a kréta együtt orvosolja ezt a problémámat.

2012dec.20_albumok_0394

Pillantás a belsejébe:

2012dec.20_albumok_0402

Idén kimerészkedtem a hagyma-komfortzónámból is, amikor az ősszel beiratkoztam Didó Kedvenc Pillanatok online tanfolyamára. Szeretem a stílusát, annyira inspiráló! No meg titkon azt reméltem, hogy hátha valamit átveszek a tempójából is. És valóban így volt, nagyon jól éreztem magam közben, és még ha nem is lett tökéletes, mégis nagyon szépnek találom.

Betekintés a kulisszák mögé (az ilyesmit nem szoktuk ám mutogatni, de hozzátartozik az igazsághoz):

w_ajandek

De megérte!

2012dec.20_albumok_0403

1-2

3-4

5-6

7-8

9-10

11-12

13-14

15-16

17-18

hatso oldal