A facebookon már elhintettem, hogy ebben a hónapban a születésnap van a fókuszban.

A scrapbook előtt én sem gondoltam, hogy még dekorációt is tudok saját kezűleg készíteni, de ma már (bár a családban szerintem nekem van egyedül két bal kezem) természetes, hogy ennek a feladatnak én vagyok a gazdája minden kiemelt napon, például születésnapokon.

Most két saját dekorációt fogok bemutatni, olyan amit bárki el tud készíteni magának és mindamellett hogy könnyű megvalósítani, igen jól mutat és biztos hogy mindenki nagyon ötletesnek fogja találni:

Timi szülinapi buliján csak ötletgazda és tervező voltam, ugyanis a kivitelezést a lányokra bíztam, a programban mindig van egy kis alkotás (amit még 12-13 évesen is kedvelnek), ezúttal a lakásdekoráció az ő kezüket dícséri.

Ezek a zászlócskák amilyen egyszerűek, annyira jól néznek ki és nagyon divatosak is. Digitális scrapbook papírokat ki lehet nyomtatni színes nyomtatóval így mindig az aktuális ünnepnek megfelelő lehet a dizájn. Amit itt látsz, azt például a Fall Memories c. készletemből álllítottam össze. Nemcsak a szülinapon, egész ősszel fent hagytam. Szeretem hogy látszik a lakásunkon, hogy ott gyerekek laknak.

A következőt pedig sógorom születésnapjára készítettem. Sokféle változatban láttam már külföldi kreatív blogokon és már nagyon vártam az alkalmat, hogy kipróbálhassam magam is. Amire szükség van hozzá: egy hosszú madzag (kenderzsinór) pici csipeszek (fából vagy műanyagból kaphatók) valamint fényképek. Ehhez nem is szükséges képszerkesztői tudás, hiszen az online fotórendelők segítségével általában egységesen fekete-fehérré tehetjük az összes képet. Persze én azért vágtam, korrigáltam, retusáltam ahol jónak láttam, még az előhívás előtt 🙂

Remélem, hogy ez egy bátorító bejegyzés volt, kedvet és önbizalmat kaptál ahhoz, hogy Te is készíts hasonlókat, és ha tetszett, hamarosan megosztok valamit ami még inkább megkönnyítheti dolgodat 🙂