Fél évvel ezelőtt készítettem el az újrakezdés utáni első tanfolyamomat 🙂 Ezt a tanfolyamot nem csak a feliratkozást követő intenzív (napi) e-mail sorozatként kapod meg, hanem létrehoztam mellé egy zárt tagsági oldalt is, ahol mind a 14 leckét megtalálod áttekinthető, rendszerezett formában.

A tagsági oldal tartalmaz még számos ingyenesen letölthető digitális scrapbook kelléket. jelenleg 16 készlet + 4 különféle naptár (nyomtatható vagy szerkeszthető) érhető el innen közvetlenül.

Megérkeztek a tavaszi készletek is:

Így tudsz csatlakozni a tagsági oldalhoz

Iratkozz fel hírlevélre.

Fogadd el az adatkezelési és marketing nyilatkozatot. Neved megadása nem kötelező, de ha szeretnéd hogy a leveleim kezdetén illendően szólítsalak meg, akkor írd be a keresztneved 🙂

Néhány percen belül egy megerősítő e-mailt fogsz kapni. (Ha nem találod: freemail esetén a spam-ek között, g-mailnél pedig a promóciók mappában keresd!) Az ebben lévő linkre rá kell kattintani és innentől kezdve él a feliratkozásod, amit egyébként bármikor törölhetsz a hírlevelek végén található leiratkozási linkre kattintva.

Ezt követően két e-mail fog érkezni a postafiókodba. Az egyik a sikeres feliratkozásról szól, ezzel nem kell tenned semmit. A másik tartalmazza az információt a tanfolyamról, a linket ahol megtalálod az oldalt és a valamint a regisztráció menetének leírását, amit itt is elolvashatsz!

Mit találsz tagsági oldalon?

 • Köszöntő: Bemutatkozás és általános információk a tanfolyamról
 • Leckék: Az egyes leckéket blogbejegyzések tartalmazzák. A bejegyzésen belül találsz egy összefoglaló leírást, a gyakorlati részekhez egy videót, hivatkozást egy nyomtatható leíráshoz, amelyben lépésről-lépésre bemutatom a műveletet, valamint ha szükséges valamilyen kellék a gyakorlathoz, akkor azokat is letöltheted innen.
 • Tartalom menüpontban a leckék felsorolása található időrendi sorrendben, kattintással kiválaszthatod, hogy éppen melyiket szeretnéd megnézni, így saját tempódban haladhatsz vele
 • Készletek menüpontban pedig nagyobb digitális scrapbook készleteket tölthetsz le.

A tanfolyam leckéi

 1. Mi az a scrapbook?
 2. Miből áll egy digitális scrapbook oldal?
 3. Scrapbook etikett
 4. Digitális scrapbook készletek
 5. Betűkészletek
 6. Fotók rendszerezése és tárolása
 7. Programok digitális scrapbookhoz
 8. Gimp (letöltés, telepítés, fogalmak)
 9. A Gimp felületének bemutatása
 10. Fotó keretezése
 11. Quickpage használata
 12. Scrapbook oldal A5 méretben
 13. Szövegírás GIMP-pel
 14. Naptár sablon használata

Ez a videó még régebben készült, azóta még tovább bővítettem a tartalmat:

Kattints ide a feliratkozáshoz!