Előző hétfőn azt mutattam meg mit fogunk tanulni a kezdő online digitális scrapbook tanfolyamon, most pedig az oktatás formájába szeretnék betekintést adni.

Az online tanfolyam „helyszíne” egy zárt weboldal, ahová saját jelszóval tudsz belépni. Ennek a weboldalnak a felépítése nagyon hasonlít arra, amit most is olvasol.

Képekkel illusztrált részletes leírások és képernyővideók segítségével tudod az egyes lépéseket elsajátítani. A felső menüsorban különféle információkat találsz és hozzá is szólhatsz az egyes bejegyzésekhez. A gyakorlatokhoz használt kellékeket (gyorslap, háttér, dísz, sablon és egyéb kiegészítők) is a honlapról lehet letölteni. A leckék elvégzését saját időbeosztásodhoz, rugalmasan alakíthatod.

hirlevel

Igényelhetsz naponta, vagy három naponként érkező e-mail értesítéseket is. A jelenkezési lapon jelöld be a kívánságod és az aktiválás során ezt beállítom Neked! A postafiókodba a fentihez hasonló e-mail fog érkezni minden leckéről megfelelő sorrendben. Ha meggondolnád magad leiratkozhatsz róla a levél végén szereplő linkre kattintva. Ha utána mégis kéred, újból elindíthatod magadnak, ha a zárt weboldal oldalsávjában látható űrlapot elküldöd.

Az online tanfolyam mellé egy ilyen DVD is jár, mert tartalmazza a teljes anyagot, a tanfolyamra tervezett egyedi készletet és gyorslap kollekciót, valamint egy válogatást korábbi készleteimből, köztük a 2015-ös naptársablon, template készlet GIMP-re alakítva, quickpage-ek, hátterek és díszek.

Ezt a DVD-t évek múlva is előszedheted, ha már a weboldal anyaga nem lesz elérhető, valamint akkor is használhatod, ha éppen nincs internet kapcsolatod, így mindig tanulhatsz, amikor csak időd van rá.

Ha szeretnél jelentkezni, kattints ide!

Már csak e hét végéig van rá lehetőséged, határidő: 2015. július 19.