Nem tudom Te hogy vagy ezzel, de ilyenkor új év kezdete előtt mindig megszáll a tervezési láz. Mintha nem lehetne az új évtől függetlenül bármely napon új célokat kitűzni 🙂

Ilyenkor jut eszembe, hogy egy szuper jó rendszerezős tervezős noteszt, mit noteszt, könyvet (!) kellene szerkesztenem. Valami egészen újat, ami csak az enyém és igazán személyes. A tervezésre persze ez a néhány nap nem elegendő, így aztán hagyom ennyiben a témát.

Most azonban teszek egy első lépést. Ötleteket és inspirációt szedek egy csokorba. Ezeknek egy része nagyon hasznos, letölthető-nyomtatható lapokat tartalmaz, amit nagyon jól lehet használni. Van amit már meg is valósítottam. Például a faliújságra tűzött papírral bevont doboz kimondottan hasznos, ebbe kerülnek a beérkező, olvasatlan, elintézetlen levelek, amik azóta nem keverednek el. A legutolsó képen látható post-it táblát pedig a magam stílusában készítettem el. Az alábbi idézet került rá, azokra a napokra, mikor úgy érezném, hogy a kitűzött cél túl nagy falat számomra.

„A tízezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik.”

Source: urban-eve.hu via Katalin on Pinterest

Source: urban-eve.hu via Katalin on Pinterest