Sokszor említettem már, hogy a jelen eseményeit igyekszem naprakészen feldolgozni, azaz scrapbook oldalakban rögzíteni. Érdemes erre rendszeresen időt szánni és évente előhívatni egy fotókönyvet. Ezt teszem már 2009 óta és nagyon jó visszanézni, mennyire tartalmasan és színesen teltek ezek az évek.

Idén havi Instagram összefoglalók készülnek, ezek mellett persze a szokásos élményoldalak, így a nyaralások, kirándulások sem maradhatnak ki.

Napi 1/2-1 órát szántam az alábbi történetmesélős oldalak összeállításra egy héten át, ez igazán nem sok. Például TV nézés vagy értelmetlen netes szörfölés helyett kitűnően beilleszthető egy zsúfoltabb napirendbe is.

Hozzávalók:
Anna Aspnes – FotoInspired DoubleTemplate No 10
Kim B. Designs – Destination: Adventure
Meagans Creations – Destination: Adventure
Vinnie Pearce Design – Journey Back, Forecast

Ez a következő már egy jóval összetettebb kép, elmélyülést és többféle technika alkalmazását igényelte. Itt nemcsak az volt a cél, hogy dokumentáljam az eseményt egy esztétikus formában, hanem a sok sok elem kombinálása, amikor a kép elkészítésének folyamata szinte ugyanakkora öröm, mint az élmény, amit megőriz. Hangulatkonzerv.

A fantasztikus elemek nagy részét egy szédítő blogvonatozás során szereztem be. Tényleg szédítő, mert annyi jó kiegészítő van benne, hogy csak kapkodja az ember a fejét. Ebben a Pinterest mappában láthatók az előnézetik (hogy gyorsabban menjen a válogatás)

wkertiparti

Hozzávalók:
Suzie Griffith – Preserving Memories
Jessica Sprague:: negative and swirl frame
Maya de Groot – Authentic
Captivated Visions – CremeCaramel
Anna Aspnes – Festive moments
Re Kneipp – Authentic
Oscraps – Moving Forward (collab)

Színes napokat kívánok! 🙂