A twittert már jónéhány hónapja használom és nagyon megkedveltem.
Közösségi hálózat (social network) és mikroblog szolgáltatás, lehet privát és publikus célokra is használni.

Sokan csetelnek a segítségével, nálam viszont ez egyfajta blogpótlék, ami azt jelenti, hogy igyekszem hasznos információkat megosztani rajta keresztül.

A blogomnál is, ennél az új honlapnál pedig még annál inkább megszoktam, hogy minden bejegyzésnél a teljességre törekszem.  Ha más ötletét ajánlom például, akkor előbb elkészítem a saját verziómat, elmondom a tapasztalataimat és úgy utalok rá. Ez pedig sok időbe telik.

Az idő viszont mintha egyre gyorsabban pörögne (ugye nem csak én érzem így?), rettentő nehéz lépést tartani.

No ezért jó a twitter. Csak beírok egy tömör üzenetet, mellé a linket és ha valakit érdekel és éppen ráér, akkor megnézi, ha még jobban ráér, akkor meg is valósítja. (saját magam számára is tárolom így az ötleteket, még egy hely, ahol vissza lehet keresni. ) Nem kell szépen fogalmazni, formázni, képeket szerkeszteni órákon keresztül. Fejleszti is az embert, főleg aki sokat szeret beszélni, itt muszáj csak a lényeget megragadni, ami 140 karakberbe belefér.

Ha saját oldaladra szeretnél ilyet, akkor

1. Regisztrálj a twitteren

2. Alakítsd ki a profilodat

3. Tegyél ki a honlapodra egy twitter követő-gombot!

4. De kitehetsz widget-et is, ami még többet mutat.

Ehhez az oldalhoz is hozzákapcsoltam a csicsergéseimet, a szélső oldalsáv alján látható. Követhetsz, ha tag vagy, de innen is belenézhetsz.

Follow rainbow7203 on Twitter