Március 18-án indul először az új digitális scrapbook tanfolyam haladók részére. Ha már elvégezted nálam a kezdőt, vagy már kicsit ismered a GIMP-et és scrapbook oldalt vagy másféle képet sikerült vele összeraknod önállóan legalább egyszer, akkor bátran jelentkezz erre a tanfolyamra.

Az online tanfolyam egy zárt weboldalon zajlik, amelyre titkos azonosító és jelszó segítségével léphetsz be. A bejegyzések, azaz leckék videókból és képes lépésől-lépésre útmutatókból, leírásokból állnak. A leckék végén hozzászólási lehetőség van, ahol felteheted kérdéseidet is. Hetente 4 db lecke jelenik meg, amelyekkel júniusra végzünk majd.

További aloldalak szolgálnak a scrapbookkal kapcsolatos ismereteid bővítésére és rendszerezésére.

oldal

A tananyagot dvd-n is megkapod. Így saját, egyéni tempóddal is tanulhatsz, ha túl intenzívnek találod a heti négy leckét.

w_marc1_tanfolyam

Itt egy menü segítségével tudsz eligazodni az egyes témák közt

halado_menu

A készleteket és egyéb kiegészítőket ugyancsak a DVD-n találod. Ezekből használunk a gyakorlatokhoz, illetve elkészítheted belőlük saját oldalaidat is. Régi készleteimből készítettem válogatást, kereteket, textúrákat, háttérpapírokat, illetve a scrapbook stílusok megismertetésére néhány új kollekciót is összeállítottam, mint például ez a Vintage készlet, mely régmúlt időket idéz:

folder

A tanfolyamhoz egy zárt facebook csoport is tartozik.

A haladó tanfolyamra itt jelenkezhetsz!

Ha még egyáltalán nincs tapasztalatod a GIMP-pel és a scrapbookkal, ajánlom figyelmedbe ezt a kedvezményes lehetőséget, mely a kezdő és haladó tanfolyamot is magában foglalja Kattints ide!