banner

Küldheted email-ben, kinyomtatva adhatod ajándékba vagy ajándékkísérőnek, elhelyezheted hagyományos scrapbook oldalakon a fenti képeslapokat saját fotóiddal!

Szeretnéd mindezt egy hét alatt megtanulni?

Egy ingyenes 7 részes email tanfolyam keretében megmutatom Neked, hogyan kell!

Ez a lecke sorozat egyébként nem újdonság, tavaly nyáron készítettem. A nyári téma miatt hamarosan újból aktuális. A 7 videóval és nyomtatható útmutatóval szemléltetett digitális scrapbook és GIMP lecke mellett különféle letölthető kellékeket, kereteket, sablonokat is kapsz. 🙂

Most már az új külsejű hírlevélbe csomagolva, naponta érkeznek a levelek Hozzád, így akár egy hét alatt is megismerkedhetsz a digitális scrapbook és a GIMP alapjaival!

Mit kell tenned?

Iratkozz fel neved és emailcímed megadásával a hírlevél adatlapon, melyet jobbra fent találsz az oldalsávban.   Válaszd ki a „scrapbook leckék” kategóriát! Ha szeretnél napi vagy heti blogértesítőket, illetve különleges ajándékokat, extra digitális scrapbook készleteket is kapni, erre is van lehetőség. (Részletes leíráshoz ide kattints!)

A tanfolyam után és azzal párhuzamosan is kaphatsz híreket, tanfolyam értesítőket illetve digitális scrapbook leckéket, ami a témakörbe tartozik.

Várlak szeretettel! Ha már régebben kipróbáltad ezt a hét részes online tanfolyamot vagy más digitális scrapbook leckémet és meg voltál elégedve, köszönöm, ha megosztod ezt a lehetőséget másokkal is! 🙂

Jelentkezési határidő nincs, de érdemes minél előbb elkezdeni!

Iratkozz fel itt!

[wysija_form id=”1″]