Megújult a hírlevelem!

Egyszerűbb és áttekinthetőbb lesz. Megszűnik a napi, heti automatikus értesítés a blogbejegyzésekről, helyette azonban hetente igyekszem összefoglalni mindazt, amit igazán lényeges. Időnként pedig olyan tartalmakat is megosztok, amelyek a weboldalon nem találhatók meg. Már azonnal a feliratkozás után letöltheted például a nagy téli készletet vagy épp azt a szép keret csomagot, amelyet eddig csak a zárt Facebook csoport tagjaként láthattál. A kerettel díszített fotó, hagyományos scrapbook oldalon is nagyon jól mutat. Próbáld ki! 🙂

De megtalálod itt az ingyenes Képeslap szerkesztő tanfolyam 7 leckéjét és számos más tutorialt (pdf + képernyővideó), amelyek a weboldalról egyébként nem elérhetők nyilvánosan.

Kinek érdemes feliratkozni?

  • Aki szeretné megtanulni a digitális scrapbookot
  • Aki a GIMP használatát kívánja elsajátítani kreatív módon
  • Aki blogjához, weboldalához, közösségi oldalaira szeretne jobb képeket, képes idézeteket és hasonlókat készíteni
  • Aki hagyományos scrapbook oldalait szeretné még szebbé tenni digitális trükkökkel
  • Aki már jártas a technikában és szeretne készletekhez, kellékekhez, dizájn ötletekhez jutni
  • Aki volt már nálam online tanfolyamon és annak is aki még nem 🙂

Iratkozz fel itt!

[mc4wp_form id=”15101″]

Adataidat bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom ki. Spam-et nem küldök. A levelezőlistáról bármikor leiratkozhatsz az email végén lévő „leiratkozás” linkre kattintással. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-74971/2014

Hírlevél kalauz

A hírlevélről részletes leírást olvashatsz az alábbiakban.

1. Feliratkozás. Add meg vezetékneved és keresztneved. A vezetékneved megadása nem kötelező, a keresztnév azonban szükséges, hogy tudjam, hogyan szólítsalak. Létező e-mailcímet adj meg, ha valóban meg szeretnéd kapni a leveleimet.

2. A feliratkozás megerősítése. Célja, hogy megakadályozza a kéretlen levelek küldését. Mindössze annyi a tennivalód, hogy a színes sávval kiemelt szövegrészre kattintasz.

3. Robotszűrő azaz Capcha. Célja ugyancsak a levélszemét kiszűrése. Csak tegyél egy pipát a négyzetbe, majd kattints a Feliratkozás gombra.

4. Megkapod a visszaigazoló levelet, amely jelzi, hogy mostantól tagja vagy a csoportnak. Célszerű ilyenkor az „Adjon bennünket a címjegyzékhez” hivatkozásra kattintani, hogy levelezőprogramod felismerje a feladó e-mailcímét és ne tegye a Spam mappába. Lehetőséged van beállításaid módosítására vagy weboldalam látogatására még a megfelelő gombokra kattintva.

5. Megerősítést követően már Te is megkapod az aktuális hírleveleket.
Ha az adott gombra kattintasz, eljutsz a kívánt oldalra. (A mintalevélben pld. a kihívás oldalára). A levél alján a kis képekre is lehet kattintani. Itt általában az aktuális híreket illetve az állandó, csak tagok számára fenntartott, ingyenes készleteket, gimp és scrapbook leckéket tartalmazó hivatkozásokat találod majd.

A levél láblécében a különféle közösségi oldalaimra tudsz eljutni, illetve itt találod azt hivatkozást is amellyel módosíthatod a megadott adataidat vagy leiratkozhatsz a hírlevélről.

Fontos!  Levelet csak akkor küldök, ha feliratkoztál. Adataidat bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom át.  A 7szindizajn levelezőlistája a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság nyilvántartásában a NAIH-74971/2014 számon szerepel.

Természetesen, ha úgy döntesz, nincs szükséged rá, bármikor leiratkozhatsz, az erre való gombot minden email végén megtalálod a „Leiratkozás” feliratra kell kattintani. Ha később meggondolod magad, lehetőséged van újra feliratkozni.

Mi a tennivaló, ha feliratkoztam, de nem kapom meg a hírlevelet?

Ellenőrizd a Spam mappádat! Freemail és citromail szolgáltatók esetében ez a legvalószínűbb probléma, hogy a levelek a spam-be kerülnek. Gmail levelezőprogram esetén a Promóciók mappába érkezhetnek a levelek. A megoldás: az egérrel megragadva húzd át az Elsődleges fülre vagy a jobb egérgombbal kattints a levélre, kattints a megjelenő “Áthelyezés másik lapra”, majd az “Elsődleges” feliratra.

Iratkozz fel itt!

[mc4wp_form id=”15101″]

Adataidat bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom ki. Spam-et nem küldök. A levelezőlistáról bármikor leiratkozhatsz az email végén lévő „leiratkozás” linkre kattintással. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-74971/2014

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés