Aki követett a facebookon, annak nem tűntem el teljesen, megosztottam idézeteket, hasznos linkeket scrapbookról és egyéb kreatív dolgokról.

Itt azonban hallgattam. Csak egy nyári élményoldal törte meg a csendet…elég halkan. Tizedannyi látogatóm sincs mint régebben…

Mint azt előre jeleztem, vissza kellett vonulnom, hogy átgondoljam a dolgaimat.

Háttérbevonulásom fő oka az hogy kezdett minden összekuszálódni az életemben, majd mikor elszántam magam, hogy kibontom a szálakat, azzal ki is csúszott a kezemből az irányítás. Újra kellett építenem önmagam.

Lemondtam a Scrapbook.hu-s kreatív csapattagságomat, mert nem tudtam már tartani a tempót. Közben megszűnt a webáruház is ahol a készleteim voltak kaphatók.

Nem csapásnak fogtam fel egyiket sem. Hiszem, hogy azért történt, hogy végre teljes mértékben arra koncentrálhassak, amit már rég meg kellett volna tennem. A háttérben belefogtam több dologba is. (Erről majd később…)

Közben nagyon hiányozni kezdett a scrapbookozás, a saját élmények, érzések feldolgozása, a játékokban, közösségben való részvétel és még sok minden más is.  Rájöttem, hogy nem szeretném mindezt végleg feladni, még ha egy kicsit vissza is kell fognom az igényeimet.

Kikapcsolódásképp vasárnap készítettem egy oldalt Didó vázlat kihívására. Élmény volt. Egyrészt mert ilyen fotókivágások, elrendezések soha nem jutnak magamtól eszembe. Másrészt azért mert végre használhattam két készletet két fantasztikus dizájnertől (és egyik sem én vagyok 😀 ) amelyek bár teljesen más stílusúak a végén mégis összhangba kerültek. Továbbá lett egy vadiúj scrapbook oldalam, aminek nagyon örülök én is és a nagykislányom is.

Hozzávalók:
Anna Aspnes: Art Play Saffron Villa
Digital Design Essentials: Digitally Smitten
Dido: Feel Free template

Még a héten jövök kisebb és nagyobb hírekkel, új képekkel. Várlak szeretettel! 🙂