A Scrapbook Flair oldalán letölthető a legújabb készletem. Meg is lepődtem, mert ezt  még a nyáron állítottam össze,  és elfeledkeztem róla. 🙂
A letöltés  ingyenes, csak regisztrálni kell a honlapon. Előnye hogy egyesével is megszerezhetők az elemek, így csak azt kell tárolni, ami szükséges. Használható a Scrapbook Flair saját szoftverével is.  Ez a program minden jpg és png kiterjesztésű fájlt értelmezni tud, kivéve a psd template-eket.  Viszont van erre a célra egy saját formátuma és az általam készített psd sablonokat átváltották erre.
Itt találod a készletet.

Ez pedig egy kis bemutató belőle:

hnypreview

A jelszavas oldalamon pedig bővebben írtam a program használatáról. Ezt elsősorban kezdőknek ajánlom, mert annyira egyszerű és gyors sikerélményt hoz. A jelszót ide kattintva igényelheted. A jelszó e-mailben fog megérkezni. Ezután ha itt az oldalsávban található belépés gombra kattintasz, máris hozzáférhetsz.

Készítettem a készlet elemeiből egy kis évbúcsúztató-újévköszöntő ingyenes digitális scrapbook csomagot, amelyben egy gyorslap és magyar felirat található.

Az ingyenes gyorslap letölthető itt!