Erre a hétvégére egy CU (kereskedelmi használatra engedélyezett) készletet szántam. Virágok, levelek, ág és madár. PNG formátumú sablonként használható bármiféle scrapbook készlethez.

Kapható a Scrap it Sassy webáruházában!

Egy freebie-template az egyik történetmesélős oldalamból:

Itt letöltheted!

Free template download here!

Figyelem!

A freebie letöltések rendszerét a közeljövőben meg fogom változtatni.

Bár nekem is jó érzés volt látni a többszázas,  olykor négyszámjegyű letöltésszámokat,  a régi készleteim  minősége legtöbbször  elmarad azoktól, amelyeket az utóbbi hónapokban készítettem.  Ezért úgy döntöttem, hogy ezentúl a készletek korlátozott ideig, két héten keresztül lesznek csak ingyenesen letölthetők. Most pár napig még szabadon böngészhetsz köztük, használd ki a lehetőséget! 🙂

Ami viszont mindig ingyenes marad , egy teljes nyári készletem a Scrapbook Flair-en!

Az elemek egyesével letölthetők, regisztráció és bejelentkezés szükséges az oldalon.

A template csak Scrapbook Flair programmal használható, de a többi elemet más programokkal is kipróbálhatod. A Scrapbook Flair-t pedig ajánlom mindenkinek, aki még nem scrapbookozik, de szeretne belekóstolni. Ez egy rendkívül egyszerűen használható program, remek szórakozás és sikerélmény akár kisebb gyerekeknek  is.  Oldalamon találsz hozzá segítséget. Emailcím és név megadása után kapott jelszóval tudsz belépni ezekre a helyekre. Kattints ide!