Még mindig nagyon szeretem a Pinterest-et . Tömény inspiráció, ugyanakkor azoknak a dolgoknak a gyűjteménye, amelyek illenek hozzám, vagy hatnak rám. Nem konkrétan a tárgyak számítanak, sokkal inkább a hozzájuk kapcsolódó érzelmek, belső értékek.

Ahhoz hogy az ember elérjen valamit pontosan kell tudnia hogy mi is az amit szeretne. Azt amit VALÓBAN szeretne, amire tényleg szüksége van, amit irányítani tud. Újévi bejegyzésemben írtam, hogy az álmokra szükség van és ha ehhez TUDATOSSÁG kapcsolódik úgy lassanként az álom valóssággá válhat.

Készítettem egy álomtablót. Ehhez nagy segítség volt  Sarah Hawkins Pinterest ihlette template-je Jessica Sprague honlapján.  Szabadon engedtem a képzeletemet és leírtam mindent ami eszembe jutott.  Képeket kerestem a szavakhoz. A homályos látomásokat szavakra és  éles képekre „fordítottam”. Végignézve rájöttem, hogy amit szeretnék, bármely kategóriáról legyen is szó, rendezett otthon, munka, család vagy egészség mindnek egy a lényege: egy elégedett, kiegyensúlyozott érzés legbelül.

Ezért, ezt szem előtt tartva, belülről kifele (is) próbálom majd a dolgokat valóra váltani: bármit is teszek, bármi aprót, jelentéktelennek tűnőt (pld most írok egy blogbejegyzést) magát a tevékenységet is már ilyen érzésekkel végzem, az eredményt pedig sikerként élem meg. Megfogadtam azt is, hogy idén többet fogok scrapbookozni, sőt megpróbálok visszatérni a gyökerekhez, mert ez is kell a boldogságomhoz. (Visszanézve a legszebb és legsikeresebb évem az volt, mikor szinte naponta összeraktam egy-egy elmlékoldalt, szemben a mostanában sajnos jellemző havi 1-2 darabbal)

Te lefordítottad már szavakra az álmaidat?