whibrid_promo2

  • Tudod mi az a scrapbook és szeretnéd más oldalról is megismerni?
  • Készítettél már  hagyományos scrapbook oldalakat és szívesen megtanulnád a digitális technikát is?
  • Szeretnéd hagyományos oldalaidat precízebben megtervezni, a fotókat tetszés szerint méretezni, kerettel, felirattal és egyéb díszítő elemekkel  érdekesebbé tenni?
  • Szeretnéd megismerni a GIMP ingyenes képszerkesztő program alapjait?
  • Szívesen készítenél egy kézzel fogható, érdekes fotóalbumot?
  • Szeretnél albumkészítéshez jól használható digitális sablonokat, amelyek leegyszerűsítik a feladatodat?

Ebben tudok Neked segíteni, ha velem tartasz ezen az online tanfolyamon, amelyben lépésről-lépésre leírom Neked, képekkel illusztrálom, sőt képernyővideókon keresztül el is magyarázom, hogyan csináld. A tanfolyam 16 db digitális scrapbook leckét és egy gyakorlati elkészítési útmutatót foglal magában.

Miért érdemes részt venni rajta?

A tanfolyam végére kevés alapanyag felhasználásával elkészítheted saját emlékeidet őrző albumodat, tehát látható, kézzelfogható eredménye is lesz a kitartásodnak.

Képes leszel a GIMP képszerkesztő program legfontosabb funkcióinak használatára, úgy mint képek átméretezése, elemek kijelölése, mozgatása, színezése, szöveg írása, formázása. Stabil alapokat kapsz, amire építeni tudsz majd akár önállóan szeretnél tovább tanulni, de ezután egyből jelentkezhetsz akár a haladó tanfolyamra is.

Sablonokat kapsz, 16 féle oldalelrendezéshez és 13 féle fotókivágáshoz. Ez utóbbiakat nem csak ehhez az albumhoz, hanem bármilyen elrendezésű hagyományos scrapbook oldalhoz felhasználhatod.

A kész albumlapokat gyűrűkkel fűzzük össze, vagy gyűrűs mappába helyezzük, ezért később tetszőlegesen bővíthető akár hibrid, akár teljesen hagyományos oldalakkal is.

Te is tagja lehetsz az online tanfolyamok résztvevői számára létrehozott zárt facebook csoportnak, ahol rengeteg digitális scrapbookkal kapcsolatos információ, ötlet és lelőhely között böngészhetsz, felteheted kérdéseidet, megoszthatod elkészült oldalaidat.

Szükséges-e valamiféle alapismeret hozzá?

Semmilyen képszerkesztési tudás nem szükséges hozzá, mert mindent az alapokról kezdünk és többször ismételjük ugyanazokat a lépéseket, nem lesz bonyolult. Természetesen az lényeges, hogy a számítógépet  alapszinten tudd kezelni, elsősorban az internet használatára gondolok, mivel a tanfolyam online felületen zajlik. De úgy gondolom, ha már eljutottál hozzám és ezeket a sorokat olvasod, ez nem jelenthet problémát.

Mennyibe kerül?

5000,- Ft.

Mikor lehet jelentkezni, mikor indul, meddig tart?

Úgy döntöttem, hogy ezt a tanfolyamot állandóan elérhetővé teszem. Tehát mostantól kezdve bármikor jelentkezhetsz! A befizetést követően két napon belül már el is kezdheted, akkor és olyan időbeosztással, ami neked megfelel. Ha teljesen kezdő vagy, akkor érdemes 1 hónapot rászánnod a gyakorlásra, de némi rutin megszerzése után maga az album 1-2 nap alatt összerakható. A zárt weboldal egyszerű és logikus felépítésű, könnyen tudsz majd tájékozódni. Az online felület 2014 végéig garantáltan rendelkezésedre áll, tehát bőven van lehetőséged az ismétlésre is.

További részlekért kattints ide!