tanevkezdes

Szeptember van, kezdődik az iskola. Még ha nincs is iskolás gyermeked és Te magad is régen jártál már suliba, mégis lehet hogy kedvet érzel ahhoz, hogy tanulj, hogy valami újba kezdj. Talán ez a szokatlan nyár végi kánikula is véget ér lassan és felfrissülve vághatunk neki új utaknak.

Ha szeretnéd továbbfejleszteni digitális scrapbook tudásodat és Neked is tetszenek az esztétikusan megformázott szövegek akár scrapbook oldalon, akár posztereken, úgy ajánlom figyelmedbe legújabb „gyermekemet”, azaz tudásanyagom, mely a Színek és Szavak nevet viseli és arról szól, hogyan lehet szépen kialakítani a szöveges részeket, címfeliratokat digitális scrapbook oldalakon. Szavak helyett azonban inkább beszéljenek a képek (és színek): az alábbi kollázson látható scrapbook oldalak elkészítését fogom lépésről-lépésre bemutatni leírásokkal, képernyővideókkal, s ezen keresztül alaposabban megismerkedhetsz a tipográfia szabályaival, lehetőségeivel.

banner

További információt a jelentkezési oldalon találsz. Kattints ide!

Ezen kívül a következő online tanfolyamok közül választhatsz:

Kezdő – ahol a nélkülözhetetlen alapokat sajátíthatod el, beleértve a gyorslapok, sablonok használatát, scrapbook oldalak felépítését. A tanfolyam mellé DVD-t is kapsz, amely tartalmaz minden szükséges kiegészítőt és egy óriási gyorslap csomagot is, mellyel nagyon könnyen és gyorsan összeállíthatsz akár egy fotókönyvre is elég albumot

Régi idők – melyben régi fotók feldolgozását, korrekcióját és albumba rendezését tanulhatod meg. A tanfolyamhoz DVD is kapcsolódik, mely a rengeteg kiegészítőt, sablont is tartalmazza.

Fotóvarázs+Haladó digitális scrapbook – mely megegyezik a korábban (két évvel ezelőtt) indított haladó tanfolyammal. Ehhez a tanfolyamhoz DVD-t is küldök.

Ezt az előbb említett tanfolyamot két részletben is elvégezheted, attól függően, hogy a fotókkal való varázslás (javítás, retusálás, színezés, átalakítás) vagy a digitális scrapbook (oldalak, saját hátterek, kiegészítő elemek tervezése) érdekel-e inkább. Az egyik a Fotóvarázs, a másik a Haladó nevet viseli. Ha mindkettőre jelentkezel, úgy természetesen kedvezőbb áron juthatsz hozzá és DVD-t is kapsz. Ha csak az egyikre, úgy ahhoz DVD nem kapcsolódik, a gyakorláshoz használható kellékeket a weboldalról töltheted le.

Végül pedig  a Képeslap készítés e-mail sorozat, amely egy mindenki számára elérhető ingyenes lehetőség, bármely hosszabb tanfolyam megalapozására alkalmas.

A GIMP ingyenes képszerkesztő programot fogjuk használni.

Jelentkezési határidő: szeptember 14.

Várlak szeretettel!

Színes napokat kívánok! 🙂