key-175759_640

Kiváncsi voltam, mit gondolnak a résztvevők erről tanfolyamról, ezért készítettem egy kis felmérést.

Ezeket tudtam meg belőle

1. Leginkább azért jöttök mert:

  • Szeretnétek megismerkedni a digitális scrapbook alapjaival
  • Szeretitek a régi fotókat
  • Vannak régi fotóitok és érdekel benneteket, hogyan lehet ezeket javítani
  • Szívesen készítenétek albumot/fotókönyvet/egyéb tárgyakat régi fényképeitekből ajándékba. Közeleg a karácsony, szóval ez egy remek lehetőség egy felejthetetlen ajándék elkészítésére!
  • Szeretnétek saját részre régi fotókból albumot

2. A készletek mindenkinek tetszettek és jól használhatónak találtátok őket.

3. A tanfolyam képernyővideókból és nyomtatható pdf-ekből áll Mindkettőt szükségesnek és hasznosnak találtátok a megértéshez. Ezt egyébként azért találtam ki így, mert magam is örülök, ha mindkét lehetőség rendelkezésemre áll. A videók ugyan hosszúak lehetnek, de minden lényeges, sőt lényegtelennek tűnő mozzanat, lépés jól látható rajtuk, egyetlen részlet sem marad ki, ami a végeredmény eléréséhez kell. Ha még teljesen kezdő vagyok valamiben, akkor a videók a legjobbak. Később azonban, mikor rutinom van, de esetleg elfelejtek egy-egy lépést, beállításhoz szükséges adatot, akkor elegendő rápillantanom a szöveges leírásra.

4. Az, hogy DVD-n is elküldöm a teljes anyagot, biztonságérzetet és nagyobb szabadságot ad, arra az esetre is lehetővé teszi a gyakorlást, ha éppen nincs internet.

5. Heti három lecke egy optimális tempó a tudás elsajátításához. A honlapon a tanfolyam befejezése után is elérhetők a leckék, így a lemaradás is behozható, az idődet Te magad oszhatod be, igazából bármikor gyakorolhatsz, mikor kedved, lehetőséged van rá.

6. A tanfolyam terjedelmét tekintve is rendben van, feldolgozható..

7. Az árát mindenki reálisnak találta, de olyan is volt, aki azt írta: többet kapott, mint amennyit várt volna 🙂

Végül pedig néhány vélemény erről a tanfolyamról és kicsit a többiről is:

„Három tanfolyamodon vettem már részt, mindegyik nagyon érthető, követhető és hasznos volt a számomra. A kezdő tanfolyam előtt a Gimp program felületén egyáltalán nem tudtam eligazodni, használni. Ma már önállóan el tudok készíteni egy oldalt, egyre több technikával. Köszönöm, hogy bevezettél, megismertettél a digitális scrapbook kreatív világával.”

Márti

„Csak jót írhatok a tanfolyammal kapcsolatban (mint a korábbiakról is!), Inspirálóak a készletek, nagyon jók a leírások, érthetőek a videók (a korábbi tanfolyamokra is igaz!), és külön kiemelem, hogy bármikor lehet emailben kérdezni, mindig kapok használható választ!!! Csak ajánlani tudom, nagyon jó!”

Sz.Gabriella

„Sokat tanultam a digi alapokról. Megismertem,használom a GIMP-et, kicsit lemaradtam az anyaggal,mert közben 2 fotókönyvet készítettem szülinapra.Ezeknél pedig használni tudtam különböző háttereket, clipartokat, amit eddig nem is tudtam mi fán terem. Sokat segítettél, most hogy lassan az anyaggal is tovább haladok még szükség is lesz rá szerintem… köszönöm!”

„Ez volt az a tanfolyam, amire (szerintem tudat alatt) évek óta vágytam. A családi fotók fiókokban, dobozokban, félig-meddig albumokban – méltatlan helyeken – lelhetők fel a család több tagjánál. Ezzel a tudással már minden fotó visszakaphatja régi fényét és minden olyan kiegészítővel elláthatjuk őket, ami elmeséli az utókornak azokat a sokat emlegetett régi időket. Tetszett, hogy az album megtervezését is megtanította Kati a tanfolyamon. A betűtípusoknál pedig csak ámultam és bámultam. Mivel teljesen kezdő vagyok, még sok-sok oldalt el kell készítenem ahhoz, hogy ne kelljen gondolkodnom, hogy vajon melyik eszközzel mit is kell a programban csinálni, ahhoz, hogy a vágyott végeredményt megkapjam. De szerencsére az összes videó és leírás megvan a DVD-n is és bármikor visszakereshetem :)”

Kepler Szilvia

Hálásan köszönöm mindannyiótoknak! Ezek a visszajelzések megerősítenek abban, hogy jó úton haladok és segítenek, hogy még jobbá tegyem mindezt!

Ha érdekelnek a Régi Idők Online Digitális Scrapbook Tanfolyam további részletei, kattints ide!