Az év kezdete számomra mindig együtt jár a megújulással, újrakezdéssel. Ilyenkor átgondolom a múltat, erőt gyűjtök és sokkal lelkesebben fogok bele valami újba, vagy folytatom a félbehagyott dolgokat.

Ilyenkor mindannyian szívesebben kezdünk valami új ismeret, életforma, szokás elsajátításába. Ha Te is így vagy ezzel, és az a valami, amire vágysz éppen a digitális scrapbook, akkor jó helyen jársz, ebben tudok segíteni Neked! Azt mondják, hogy a scrapbook nem csak egy hobbi, hanem életforma is (szokásrendszer) is. S egyben ismeret, tudás is. Ez utóbbiban nyújtok támogatást az aktuálisan induló két tanfolyamon is.

Az egyik a Színezd ki a napjaid kezdő online digitális scrapbook tanfolyam, amely június 18-án lesz négy éves, ezt a múlt évben három év tapasztalatai és visszajelzései alapján átdolgoztam a legújabb GIMP verzióra és kibővítettem egy sokoldalúan használható, mindenféle témához illő, nagyszabású digitális scrapbook készlettel.

Kezdő digitális scrapbook tanfolyam

A másik pedig a szívem egyik csücske, Régi idők történetei – online digitális scrapbook tanfolyam – mert nagyon-nagyon szeretem az antik fotókat, tárgyakat, dizájnt. Itt kifejezetten a régi fotók korrekciójára és családi örökségünk albumba foglalására összpontosítunk. Ehhez is megalkottam egy különleges, antik fotókhoz illő készletet és albumot.

Régi idők - digitális scrapbook tanfolyam

Ha nem tudsz választani és mindkettő téma közel áll Hozzád, most először lehetőség van a két tanfolyam együttes megrendelésére is kedvezményes áron.

Jelentkezés előtt figyelmesen olvasd végig az oldalakat, telepítsd és próbáld ki az ajánlott programokat, s ha van kedved – és még nem ismered – regisztrálj az ingyenes képeslap szerkesztő tanfolyamra is, szerezz egy kis gyakorlatot, hogy még több örömed legyen a fenti két tanfolyamban. 🙂

Várlak sok szeretettel!

S a végére egy lesifotó a kulisszák mögül. Épp a jelentkezési oldalakat tesztelem. Ennél az íróasztalnál készülnek a „digitális műveim” és a tanfolyamok is. 🙂

„11.Munka közben” #cewe365 #work #home #homeoffice #workplace #scrapbook #digitalscrapbook

Thurzó Katalin (@7szindizajn) által közzétett fénykép,