regiidők_banner600

Negyedik alkalommal indítom útjára a Régi Idők online tanfolyamot. Mától egy hónapig, azaz április 17-ig csatlakozhatsz, utána idén már csak egy alkalommal, ősszel lesz erre lehetőség.

A tanfolyam „hivatalosan” április 20-án indul, ekkor megy ki az első leckéről szóló értesítés, de a honlapon már most valamennyi témakör elérhető, így a tanulást akár már holnap is elkezdheted. A DVD tartalmazza a teljes anyagot, beleértve a készleteket is.

Nagy öröm számomra, amikor készleteim vagy útmutatóim felhasználásával készítenek szívhez szóló ajándékokat. Ezt a levelet nemrég kaptam:

„Kedves Kata! Elkészültem az első olyan albumommal,amit a tőled tanultak alapján „alkottam”. 1 évvel ezelőtt még nem gondoltam volna, hogy ennyire lenyűgöz ez a digi világ és hogy el tudom sajátítani a szerkesztő programok adta lehetőségeket. Rengeteg tanulnivalóm van még, de most ennek nagyon örülök, főleg a visszajelzéseknek, voltak nagy örömkönnyek az ajándékozottaknál. Szívesen venném a véleményedet, és köszönök mindent! Kata”

(további véleményeket találsz itt)

A Régi Idők tanfolyamon régi fotók digitalizálásával és javításával, nosztalgia album tervezésével foglalkozunk, de az erre vonatkozó tudás (fotókorrekció, retusálás, gyorslapok használata, scrapbook oldal összeállítása), más stílusú, modern képek esetében is hasznosítató.

Az ajándékozás mellett saját magunkról sem feledkezzünk meg. Szerintem mindenkinek szüksége van valamilyen hobbira, kreatív tevékenységre ami ki tudja kapcsolni, ami sikerélményt okoz. A digitális scrapbook is ilyen.  Jó választás, ha azt gondolod magadról, amit én is gondoltam magamról néhány éve: „Nincs semmi kézügyességem, kreatív sem vagyok!”

A sikerélmény szinte azonnal jelentkezik, amint létrehozol valami újat a régiből vagy valamit a semmiből. Az igazi kikapcsolódás is megérkezik némi gyakorlás után, mikor a technikai műveletekre már nem kell annyira figyelni, gondolkodni hanem átadhatod magad az alkotásból fakadó örömteli áramlásnak. Az ehhez vezető gyakorlat megszerzésében szeretnék segíteni Neked!

Kattints ide!