Most hogy végre átadásra került, megmutathatom 🙂

Szüleimnek készítettem ajándékba karácsonyra egy vászonfotót. Pontosabban egy scrapbook oldalt, amelyben Janka szintén vászon és szintén ajándék képe inspirált erőteljesen.

Ilyen digitálisan:

és az elkészült, rámázott vászonkép:

Vinnie Pearce, NewlifeDreamsdesigns, Katie Pertiet és Anna Aspnes készleteit használtam, a sajátjaimon kívül. A színeket a szoba (textilek, bútorok) színeihez igazítottam.

A Poszterfotó Kft-től rendeltem meg a képet, mert jól működik és könnyen kezelhető a rendelőszoftverük, rengeteg forma és méret közül lehet választani, ezen kívül rámázásnál a ráma szélessége kétféle is lehet, oldalra nem feltétlenül kell kifutót hagyni (én pld nem hagytam és eléggé hiányzott volna a széle, ha azt behajtják), hanem ki lehet tölteni tetszőleges színnel is.

Nyomtatnak így fotókat, portrékat és tájképeket, különösen jól mutat, ha festményszerűvé tesszük a fényképet előzőleg valamilyen festőprogrammal. Sok festőművész is igénybe veszi saját festményei reprodukciójához.

Különleges lakásdekoráció, nagyon szép és értékes ajándék bármilyen alkalomra.

Ha scrapbook, akkor  festmény stílusút tudok elképzelni, sok maszkolással, ecsetek és szűrők használatával. Fantasy és art journal szintén tökéletes ehhez az anyaghoz. (ha mesebeli alakokkal egy mesebeli tájon a saját csemeténk a főszereplő, akkor a siker garantált a gyerekszobában is.)

És persze otthon is lehet nyomtatni vászonra, nyomtatóvászon kapható például a webáruház.hu-n. Felhasználásával nem csupán egy-egy digitális kép nyomtatható ki, hanem készíthetünk vele hibrid oldalakat, albumokat is.