Az elmúlt hónapban életemben nagy változás történt. Még nem tudom, hogy hová vezet, de az biztos, hogy a közeljövőben nagyon kevés időmet tölthetem azzal, amit igazán szeretek: azzal, aminek eredményét jórészt itt a weboldalon és közösségi oldalaimon láthatod.

Kezdem a rossz hírrel.

Mostantól sajnos kiadványszerkesztést, egyedi fotókönyv készítést nem tudok vállalni, ezért a honlapról lekerült a Szolgáltatások menüpont. Új tanfolyamokat sem indítok. Ezek a tevékenységek ihlető nyugalmat, tervezést és rendkívül sok időt igényelnek, amivel egy darabig most nem fogok rendelkezni. Valószínűleg  saját scrapbook oldalak és blogbejegyzések is ritkábban fognak születni.

A jó hír az,

hogy a korábbi tanfolyamokat újraindítottam, minimális technikai változtatásokkal:

  • A tanfolyamok kizárólag online formában elérhetők. Ez azt jelenti, hogy a leírások, képernyővideók a zárt tanfolyami weboldalon tekinthetők meg, dvd-t nem küldök. A leírásokat viszont letöltheted és ki is nyomtathatod 🙂
  • A tanfolyami készletek és albumok (quickpage-ek) a honlapokon létrehozott új menüpont alól tölthetők le. A leckékhez szükséges kellékek pedig közvetlenül az adott leckét tartalmazó blogbejegyzésből, ami szerintem sokkal kényelmesebb és gyorsabb, mint a dvd-n keresgélni
  • A tanfolyamok ez év végéig garantáltan elérhetők. Körülbelül 6-8 hét alatt kényelmesen elvégezhető egy kurzus, tehát van még bőven idő 🙂
  • Egyelőre nem lesz jelentkezési határidő. Így van lehetőséged kipróbálni és elvégezni az ingyenes előkészítőt, amit hírlevélre való feliratkozás után a VIP oldalon találsz és kipróbálás után megfontolni, hogy tényleg szeretnéd-e. Ugyanis – bár sok elégedett visszajelzést kaptam ezekről az online tanfolyamokról és jónéhány  korábbi résztvevő nagy sikerrel hasznosítja már évek óta a nálam tanult alapokat – nem való mindenkinek és  nem szeretnék csalódást okozni.
  • Ha részt veszel a tanfolyamon, továbbra is kérhetsz tőlem segítséget e-mailben vagy a zárt (titkos) tanfolyami facebook csoportban. A kérdésekre a válaszadási idő sajnos a fent említett okokból valószínűleg hosszabb lesz. Korábban  reggeltől estig onlány voltam, most már csak esténként néhány órát és hétvégén (előre nem meghatározott időben) leszek elérhető, de két napon belül reagálni fogok, szóval semmiképp nem hagylak magadra. (Kivétel szabadság idején, amit a zárt csoportban fogok jelezni előre)

Szóval ennyi dióhéjban. Remélem, hogy a változtatások Számodra több előnyt, mint hátrányt jelentenek és Te is kedvet kaptál ehhez a örömteli, hasznos és értékes hobbihoz, amiben – s ez nagy örömömre szolgál – továbbra is a segítségedre lehetek. 🙂

Hogyan?

Először is iratkozz fel hírlevélre. Feliratkozás után azonnal a VIP oldalra jutsz, amit feltétlenül ments el magadnak, mert itt találod az előkészítő tanfolyamot is. Ha inkább a facebook a Te világod, a 7szindizajn – digitális scrapbook kezdőknek nevű zárt csoportban is megtalálod ugyanezt.

Nézegesd meg ezeket a magazinokat:

Végezd el az ingyenes képeslap szerkesztő tanfolyam leckéit!

Ha ezek alapján úgy gondolod, hogy szívesen elmélyítenéd az alapokat jelentkezz a Neked való digitális scrapbook tanfolyamra:

Jelentkezés után automatikus visszajelzést kapsz, majd két munkanapon belül egy megerősítést és egy pro-forma számlát, amit e-mailben küldök el.

A befizetés megérkezése után 7 munkanapon belül küldöm a részletes tájékoztatót, a belépő kódokat a tanfolyamokhoz és a számlát e-mailben. (A folyamat meggyorsítható, ha jelzed a befizetés tényét e-mailben)

Várlak sok szeretettel! 🙂