6 éve, hogy elindítottam az első digitális scrapbook online tanfolyamot….

De eljött az idő,

és most

utoljára

csatlakozhatsz

2018. május 6-ig!

 

A tanfolyamon elsajátíthatod a digitális scrapbook és a képszerkesztés elméleti és gyakorlati alapjait, képes leszel fotókat javítani, módosítani, albumoldalakat, montázsokat, képeslapokat önállóan elkészíteni egy ingyenes képszerkesztő program használatával.

Megmutatom, hogyan digitalizáld és varázsold újjá régi családi papírfotóidat és hogyan készíthetsz régi történeteket őrző fotókönyvet.

És megtudod azt is, hogyan tervezhetsz címfeliratokat, hogyan rendezd el a szövegeket digitális scrapbook oldalakon.

Ha még nem ismered ezeket az online tanfolyamokat nézd meg őket az alábbi hivatkozásokon.

A 3 téma most egyben

10.000,- Ft

2018 május 6-ig

Mit tartalmaz a csomag?

  • 56 db nyomtatható PDF (közel 400 oldalnyi, képekkel illusztrált lépésről-lépésre útmutató, elmélet és gyakorlat)
  • 49 db képernyővideó a gyakorlati részekről
  • + rengeteg digitális scrapbookhoz szabadon felhasználható kiegészítő (teljes készletek, quickpage albumok)

Fontos! Mielőtt jelentkezel:

  1. Olvasd el a részletes leírásokat a tanfolyamokról.
  2. Telepítsd és próbáld ki az ajánlott programokat, teszteld le, hogy elindul-e a videó és tudod-e olvasni a pdf-eket.
  3. Olvasd el az oldal alján található szerződést.

Jelentkezz most!

 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ban foglaltak az irányadóak.
A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, mely szerint a megrendelő 14 napon belül elállhat a szerződéstől indoklás nélkül. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján azonban amennyiben az elállási határidő (14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével – azaz a szolgáltatás árának átutalásával – megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség.
A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével a Csikós Zoltán egyéni vállalkozóval kötöd (Cím: 2051 Biatorbágy, Biai Gáspár u. 8. Adószám: 64909158-1-33)
Megrendelésedet követően egy automatikus visszaigazoló levelet kapsz. Két munkanapon belül e-mailben is felveszem Veled a kapcsolatot, kiállítom a fizetési megbízást, küldöm a további tudnivalókat. A fizetési határidő 14 nap. A fizetés átutalással vagy postai úton történhet. A befizetés megérkezését követően kiállítjuk a rendes számlát és 7 munkanapon belül biztosítom a honlaphoz való hozzáférésedet. A számlát e-mailben, vagy külön kérésre postán küldöm el. Megrendelést kizárólag magyarországi számlázási címre tudunk elfogadni.
A tanfolyamokat 2018. december 31-ig éred el a zárt weboldalakon.