Régi fotókat nem csak vintage környezetben lehet elhelyezni scrapbook oldalakon.

Ez a fénykép már több, mint negyven éves. Különlegessége, hogy színes. Nem tudom, hogy eredetileg is ilyen volt-e vagy csak kifakult az évtizedek alatt, de szép pasztell árnyalata van.

Hasonló színvilág, mint amit a CEWE tavaszi kollab-jában használtunk.

Mostanában egyre többször van hangulatom saját kezű alkotáshoz. A  számítógéppel végzett munka után valódi kikapcsolódást nyújt. Scrapbook esetében szeretek támaszkodni valamilyen jól kidolgozott tervre, amelyből kiindulhatok, no meg nem is rendelkezem akkora kelléktárral – még ha két nagy fiókom ezzel is van tele – hogy semmi sem hiányozzon az oldalról, így aztán maradok félúton a kézi és digitális kombinációnál, azaz hibrid scrapbooknál 🙂

Ennek az oldalnak az alapját is képszerkesztő programmal készítettem: javítottam, maszkoltam a fotót, alá és köré helyeztem különféle bélyegzőket (Anna Aspnes, Captivated Visions, és a Give Five tavaszi kollab egy-egy eleme Giny-től és Beustól) tettem rá egy feliratot, majd kinyomtattam műszaki rajzlapra.

Nyomtatás után kerültek rá a valódi díszek. Kézzel varrtam egy kis vonalat, ragasztottam rá egy színben hozzáillő papírvirágot és beleszúrtam néhány csillag formájú miltonkapcsot.