A Régi idők online tanfolyamhoz tartozó gyorslapokból szeretnék ma mutatni egy kész oldalpárt, ami legújabb 154 oldalas CEWE fotókönyvemben is helyt kapott. Nekem nagyon tetszik, így már kétszeresen is bizonyított a készlet. Első „tesztelése” a már korábban bemutatott megbízásra készített születésnapi fotókönyv volt, a gyorslapokat pedig ezúttal saját magamnak készítettem el, gyerekkori képekből.

Egyébként egy ilyet összerakni – azaz az előregyártott gyorslap alá elhelyezni a megfelelő fotót, összesen két percet vesz igénybe, tehát jelentősen meggyorsítja és leegyszerűsíti a folyamatot. A szabad alkotásra nincs nagy tér itt, de néhány szócímke, rövid felirat még elhelyezhető valamennyi oldalon.

Íme az oldalak külön-külön:

wqp13 wqp14

Készítettem egy újabb gyorslapot a készlethez amit most ajándékba adok. (Nézd meg ezt a korábbit is)

folder

Töltsd le itt!

Freebie download here!

Ha már jól ismered a GIMP használatát vagy más programmal tervezel digitális scrapook oldalakat, ezért nincs szükséged az oktatóanyagra, viszont a hozzá tartozó készlet megtetszett, akkor hamarosan lehetőséged van megvásárolni külön is 🙂

Érdekel Téged is ez a lehetőség,  vagy elképzelhetőnek tartod, hogy a valamikor a jövőben élnél vele? Kérlek szavazz egy igennel az alábbi űrlapon. (A válasz mellett nem jelenik meg név)

Köszönöm:

[poll id=”6″]